09-10-04

Zaterdag 9 oktober 2004

Zaterdag 9 oktober 2004

 

Eerste week werk terug achter de rug, en eerlijk gezegd viel dat vrij goed mee :). Donderdag super nieuws te horen gekregen op het werk. Met een wedstrijd, had ik een paar maand geleden meegedaan en men kon toen een televisietoestel winnen ... raad es wie vrijdag er werd uitgeloot ? Ja ja ... Bloodyke in hoogst eigen persoon !

Gisteren gecontacteerd geweest door de maatschappij om te zien wanneer ze die mochten leveren op het werk, en dan ook nog een foto'ke erbij ... en dan levering thuis.

Dus volgende week dinsdag, mag lief Thunderke de nieuwe tv installeren ! Zal misschien een fotoke nemen en hiere plaatsen.

Zeg nu nog dat met een wedstrijd meedoen niks opbrengt lol.

Heb dan ook de lotocijferkes meegedeelt aan mijn moeke, meegespeelt op t'werk ... ge weet maar nooit he whiiiiieee.

 

Gisteren laatste werkdag, had weer een baaldag, spijtig genoeg kunnen wij ons niet ziek melden gelijk bepaalde overheidsinstanties en een baaldag opnemen ... van t'werk beetje getelefoneerd naar mijn schoonmoeder, en veel gepraat. Heb onderdtussen nieuwe afspraak bij de gyn, mag dus volgende week donderdag gaan om 16h30. Mijn lief schoonmoemoeke gaat mee met mij ... dan weten we gelijk waar we staan. Enfin ik en mijn beerke he. Mocht het voor mij positief of negatief zijn, is ze er gelijk om me beetje te steunen, en achteraf kan ik dan met mijn beerke nog gaan voor bijkomende onderzoeken. Dan weten we ten minste waar we staan, wat we moeten ondernemen etc ...

 

Ik ben al een aantal jaren lid van een maagbandlijst, eerst om info in te winnen voor mijn operatie, eigenlijk allerlei info, nu ben ik blij dat ik nog steeds lid ben, want aan die meiden heb ik echt steun. Ik ken wel iemand die bevallen is met een maagbandje, en alles gaat goed met hen, maar ik zit toch nog met allerlei vragen omtrent mezelf. Volgens mijn arts is er totaal geen probleem om zwanger te worden, noch voor mij nog voor het kind, maar ik stel me eerder vragen rond mijn poortje. Mijn poortje is geplaatst net naast mijn navel, nu met het gewichtsverlies voel ik het ook super goed hihi. Mensen die er aan komen vinden het een vies gevoel, nu met het gewichtsverlies is het ook beetje akelig om er aan te komen omdat je een hard plaatje voelt hihihi. Maar ik stel me nu de vraag, als je zwangere vrouwen ziet, op het einde van hun zwangerschap komt bij de meeste vrouwen de navel tevoorschijn door de dikke buik. Nu stel ik me de vraag of men dan mijn poortje ook niet zal zien, en of ik er geen last van zal hebben. Als mijn broeksriem er overkomt, dan is dat een vrij onwennig gevoel, dus draag ik meestal lage broeken. Oh ja, we zijn nog zo ver niet ... Eerst de onderzoeken, volgende maand weer 2 weekjes verlof en terug controle bij de arts. Heb wel een voordeel, door dat ik vorige week zo ziek was ben ik een aantal kilo's afgevallen... komt goed uit ... er zullen weer een paar mensen heel te vreden zijn over mijn prestaties, nl ikzelf, mijn omgeving en mijn arts :).

 

We shall see, ik kom er wel door! Enneuh, nog maals bedankt aan mijn maatje, ja ja je weet wel dat jij het bent, bedankt voor je bemoedigende woorden net op msn, je bent echt een schat en een vriend ! Bedankt !!

18:50 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

of course! kom je er wel door! en hier met diene tv!! de mijne is jsut kapot!!! hier zeg ik! pilouke!

Gepost door: cms | 09-10-04

Of course 2 :-) Wa's me dat nu.. natuurlijk kom je er door !
Benieuwd wat de gyn zegt.. maar ikke duimen.. zeker weten !
... ik wil namelijk heel gauw nog eens tanteke worden..

En an cmske.. blijf van pilooke af... da's mijn vriendje ;-)

Gepost door: viviane | 10-10-04

Tuurlijk :p Ook aan moeilijke tijden komt een eind.
Ik ga ook alvast beginnen duimen hoor
dat het afspraakje met de gyn goed afloopt
Een dikke knuffel

Gepost door: Lieve | 10-10-04

hé! Ik denk donderdag aan je, hé!!
(*gaat kaarske doen branden...*)

Liefs!
*duimkes omhoog*
Kaatje.

Gepost door: kaatje | 11-10-04

nie zagen .. .. 'k heb al veel meer aan jou gehad dan jij aan mij

Gepost door: da maatje ... | 12-10-04

Gelukzak! En ik win nooit iets. :(

Gepost door: Lonely Angel | 13-10-04

maag bandje ik ben gisteren geholpen.en ik weet niet wat ik eten mag.wie kan mij iets vertelen, ik wet niet beter als allens vloeibaar. zal het fijn vinden als ik wat weet groetjes griet
Gepost door: griet van de putte | 28-11-04

De commentaren zijn gesloten.