24-09-04

Vrijdag 24 september 2004

Vrijdag 24 september 2004

 

Wow onze 2 de week vakantie komt vandaag aan zijn einde! De tijd vliegt gewoon voorbij. En ik die dacht dat we veel werk gingen verrichten in ons huisje , nl schilderen ... Daar is er bijna niks van in huis gekomen. Och maakt me niet uit, mijn beerke werkt zo al hard genoeg in ons huisje :). Ik ben niet zo pietje precies als hij, dus als het op schilderen aankomt, moet ik heel voorzichtig tewerk gaan lol en zo weinig mogelijk "dashteren". ( in t'gents smossen enfin k'weet hoe ik het uitspreek lol maar schrijven lukt me nog altijd niet). Thunderke daarentegen, die is heel precies, t'moet just zijn ! Dus hebben we een 2 de schildersbakje gekocht en een rolletje zodat ik mee kan schilderen als we aan de living of het 2 de deel van de hal beginnen. De keuken en de inkomhal zijn al gedaan. En onze deuren ook. Dus nu rest er ons nog de 3 kamers boven, onze living en het 2 de deel van de hal. De muur van de trap moet nog gedaan worden. En dat is nog vrij veel werk, want er we moeten eerst nog alles afschuren, dus alles zal onder het stof liggen. Snif.

 

Gisteren is ons Pilouke dus naar de dierenarts geweest om haar tandjes te laten ontkalken. Weer eens te meer bang afwachten en zien of alles goed verlopen is, want ze moeten telkens onder volledige narcose. De dierenarts belde rond een uur of 11 en alles was goed verlopen ! Geen tandjes getrokken ... dus happy... happy, joy ... joy!!

 

Ondertussen zit ik hier al enkele dagen met een stevige verkoudheid. Niezen, hoesten, tranende oogjes en hoofdpijn. Leuk is wat anders. Ben dan ook geen gemakkelijke als ik ziek ben want dan wil ik geknuffeld worden en dan ook weer niet :-(. Luisteren doe ik al evenmin, niet dat dat veel verandering teweegbrengt maar kom lol. Vreemd, telkens als we verlof hebben valt er ééntje van ons 2 ziek. De stress die van onze schouders afvalt ? Minder weerstand dan ? Och ja zal wel genezen zijn tegen maandag. Moet wel. Desnoods met snotneus en keelpijn gaan werken. Zou niet de eerste keer zijn.

Positief punt aan dit alles, ik eet heel weinig, drink vrij veel ...dus de kilotjes worden ook minder hihihi.

 

Maandag toch eerst nog naar de gyn. Ben doodnerveus. Tja niemand gaat graag naar de dokter, vooral voor een inwendig onderzoek, maar het moet gebeuren he! Maak me toch serieus zorgen. Neem al 2 jaar de pil niet meer en nog altijd geen kleintje. Dat werkt dus frustrerend!!! De mensen die ik ken, zeggen dan altijd, och meiske, maakt u maar geen zorgen, da komt wel! Of ze zeggen dat ik er mij te veel op fixeer, dat het daarom is dat het niet lukt. Ze hebben makkelijk praten als ze zelf zwanger zijn geweest of met de blijde boodschap komen aandraven dat ze al X aantal maand zwanger zijn.

 

Eerlijk gezegd ben ik echt jaloers op hen! Ik steek het niet weg, waarom zou ik ? Mensen die me kennen weten dat ik geen blad voor de mond neem, ok ik heb nu wel door de jaren heen geleerd mijn woorden te wikken en te wegen. Ben wel blij voor onze buurvrouw. Githe is 7 maand geleden geboren. Ja, ja toen ik thuiskwam uit het ziekenhuis, na mijn operatie werd Githe die nacht geboren. Was puur toeval want s'avonds nog gauw effe bij de buren binnengesprongen, gevraagd wanneer ze moest bevallen, en diezelfde nacht zijn ze naar het ziekenhuis gegaan! (ze was normaal gezien 2 weken later voorzien hihihi).

De buren weten ook dat ik dolgraag een kleintje wil om voor te zorgen, en als zij of wij es op bezoek zijn kan ik onze buurvrouw altijd helpen door Githe es over te nemen zodat zij rustig kan genieten van haar eten. Ben er echt niet kwaad om hoor. :) :).

 

Ze is super braaf maar ze heeft haar eigen willeke en net zoals Lunake zoveel veranderd. Ze begint al te brabbelen, teentjes vast te nemen en overal op sabbelen. Ze hebben beiden zo een mooie lach! Echt de moeite waard. Heb nog het geluk gehad dat ik haar nog niet heb moeten verversen. Als ik aan de historie met Lunake terugdenk, echt grappig. Luna deed erom denk ik :p. Zo naar boven kruipen zodat ze telkens uit haar pamper kroop. Sloeber ! Dus missie : Luna pamper aandoen was grandioos mislukt.

 

Enfin, ga het hier maar bij laten, want ik word er weemoedig van. Just keep my fingers crossed on monday.

 

 

 

12:13 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

** Ik hoop voor jullie dat het ooit mag lukken, Bloodyke... echt waar.
Met heel mijn hart...

Liefs,
Kaatje.

Gepost door: kaatje | 24-09-04

De commentaren zijn gesloten.