21-09-04

Dinsdag 21 september 2004

Dinsdag 21 september 2004

 

Vreemd om nu al iets te posten in mijn maandboekje. Misschien ook omdat ik deze week nog in verlof ben en dus iets meer zin heb om iets te posten. Sinds vorige week donderdag is het echt oorlog thuis tussen Tjoepie en Oelleke. Ik weet dus niet hoe het komt, maar ze vallen elkaar constant aan en blazen als geen ander naar elkaar. Blazen is nog niks eigenlijk maar als Tjoepie dan nog begint te grommen is het hek volledig van de dam. Tjoep gaat zich dan ergens in de logeerkamer verstoppen, ik denk in het deel van het dak dat nog niet is afgesloten, maar in elk geval, als ze daar zit vinden we ze niet.

 

O ja voor ik het vergeet, de BBQ foto's zijn online ... zie maar op de site vanThunderke

 

Gisteren eindelijk de moed bijeen geraapt en op zoek gegaan naar een gynecoloog in Halle (zag dat niet zitten om terug altijd naar Gent te gaan) en een afspraak gemaakt. Mag volgende maandag om 07h30 s'ochtends gaan. Leutig, want dan hoef ik geen halve dag verlof te nemen. Mijn verlof besteed ik liever aan andere zaken hehehe. Wat betreft de consultaties en het opspuiten, daar moet ik geen halve dag verlof meer voor nemen, maar een half dagje ziekenverlof. De directiesecretaressen en HR manager zijn ervan op de hoogte, moet gewoon een attest van het ziekenhuis afgeven. Ben wel blij dat ze het zo positief allemaal benaderen, want voor t'zelfde geld konden ze gewoon dit weigeren en mocht ik telkens verlof aanvragen, wat heel nadelig is voor mijn vakantiedagen ! Ik hoop dat het voor volgende maandag alles zal gaan ... en dat ik niet zoals gewoonlijk tot de constatatie kom dat ik mijn regels moet krijgen en dan terug afbellen. De positieve kant aan de hele zaak is dat die gyn, ook een specialisatie heeft in het ziekenhuis voor de infertiliteit. Tja is er een probleem, dan heb ik liever bij een persoon te blijven gaan dan constant te moeten worden doorverwezen. Keep my fingers crossed.

 

Deze middag gaan we eindelijk es naar Gent naar mijn ouders. Veel te lang geleden dat ik ze nog gezien heb hihi.  Mijn ouders en schoonouders zijn de enigen van onze familie die me iets kunnen deren. De rest van onze familie heb ik dus totaal geen nood aan. Vreemd? Misschien... Maar gelijk onze buren zeggen, liever goede buren dan verre familie. Das idd een feit !

Gaan we dan deze namiddag es naar de Decascoop een filmpje meepikken, vraag me nog niet welke want we weten echt nog niet welke we willen zien.

 

Zondag zijn we mosseltjes met hen gaan eten samen met de kinderen. Een super leuke namiddag gehad, lekker gegeten ( laatste keer dat ik een volwassen menu neem lol), goed gedronken en een heerlijke afsluiter. Een smosjterkoffieke. Iets typisch uit de omstreken neem ik aan want ik zie me dat nog niet in Gent bestellen :). Thunderke was ook bijzonder blij, tja ik had hem gewaarschuwd. Als ik een volwassen mosselmenu moest nemen, dat hij dus mijn overschot kon opeten. Hehehe, dus mocht dat arm schaapke 1 en 3/4 mosselkom opeten. Erg tegen zijn zin nam ik aan. Ik zieDonderke daar ook al zitten, zou zichzelf ook opofferen voor de goede zaak.

 

De rest van deze week niks biezonders op het programma, juist ons Pilouke dat nog naar de tandarts moet ... dus weer een inverstering en vrijdag krijgen we normaal gezien het bestk van de aannemer betreffende het voegen van onze voorgevel. K'hou mijn hartje en portemoneeke al vast ... Dan nog de oprit ... en terras en de kous is af voor de werken buiten.

 

 

11:18 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

héhé... wist niet dat je nog een blogje had!
Heb je mooi voor mij verborgen weten te houden... tot nù! hihi...

Liefs,
Kaatje.

Gepost door: Kaatje | 21-09-04

De commentaren zijn gesloten.