18-08-04

Woensdag 18 augustus 2004

Woensdag 18 augustus 2004

 

 

Tja we zijn weer enkele dagen later hehehe. De bedoeling was eigenlijk om zaterdag iets neer te pennen, maar bij gebrek aan tijd hier alles uit het oog verloren :).

 

 

De blogmeeting was super vrijdag, 19 man in totaal ... echt niet mis :). Allemaal een voor een super toffe mensen, bij nader inzien heb ik niet met iedereen kunnen klappen, maar dat ze zich geamuseerd hebben, das voor ons het belangrijkste! Ben Flater en Aisling en haar Reusje gaan ophalen aan het station ... een geluk, 3 vliegen in 1 klap hehehe. Had van niemand een foto ... dus vroeg ik me af of ik ze wel ging herkennen ... Iedereen ingeladen ... en hups naar huis gezoefd. CMS was al aangekomen, Angelke en haar Truckertje waren er ook al , en Pliske en Weefsnitje en Lieve kwamen bijna tergelijkertijd toe :). Had iedereen gelijk herkend whiiiiiiii. Maarten en Greet en Klaartje zijn ietsjes later toegekomen, en Vivveke en Nando en Dennis zijn er dan uiteindelijk ook geraakt :). Door verkeersproblemen in Antwerpen, hebben die schaapkes zo lang in de file moeten staan dat ze er al bij al 3 uur over gedaan hebben om naar Halle te komen. Donder en Jr verging het net hetzelfde lot!

 

 

Heb me de dag ervoor en de dag zelf serieus zenuwachtig gemaakt ... hopend dat alles goed ging verlopen, dat de mensen genoeg drank en eten hadden en dat ze het naar hun zin hadden. Donderdag had ik dan ook de tira klaargemaakt , in totaal zo'n 4 kilo ... en guess what ... de tira was bijna volledig op ! Spijtig dat Flater vroeger door moest, maar ja treinen wachten niet en om dan van Halle naar Brugge te gaan zonder trein .. mission impossible.

 

 

Van Flater had ik lekkere koekjes gekregen van De strooper ... Djeez wat smul ik er nu nog van ! Zijn echt mijn lievelingskoekjes ... een geluk dat mijn ouders hier niet langskomen de eerste dagen ... want dan denk ik niet dat ik er nog veel over zou hebben. Aisling en Reusje hebben me verwend met mooie rode rozen ... ( whoehoeeeee ben er super fier op en super zot van !!! niet voor niets dat ze mij hier in huis soms zottemusj noemen lol), Van Vivveke en Pliske en Weefsnitje  en Donder heb ik mooie plantjes gekregen ... (foto), en van Angel en Lieve heb ik een mooie bloemenkaars en een lekkere fles wijn gekregen. Last but not least, van Dennis heb ik een mooi diploma gekregen met vermelding : voor het mooiste blogje! Deed me super veel plezier allemaal , maar dat hoefde werkelijk niet ! Dennis fluisterde dan ook wel in mijn oor ... je hebt een heel mooi blogje maar die muziek ... ik word er zot van als ik er te lang naar luister ... hmzzzz ...tijd voor verandering ? Nah effe wachten, hopelijk dat mijn ventje dan wat meer tijd heeft en mij een nieuwe code kan geven voor mijn nieuw muziekje, want zelf bak ik er niks van lol.

 

 

De avond is vlot verlopen ... Jr en Dennis hebben hun blijkbaar ook kostelijk geamuseerd en stalen zeker de show samen met Singha en Pilou, die zeker niet verwend werden door iedereen.

Vraag me nog altijd af waarom ik me zo zenuwachtig heb gemaakt ... tja t 'ligt in mijn natuur verzekerst ...

De foto's moet ik eerst nog van het laptoppeke afhalen en proberen ergens online te zetten ... zodat diegenen die interesse hebben ze kunnen bezien.

 

 

Vandaag is Mieke_x met Lunake gekomen ... deed me super veel plezier om ze alle 2 weer te zien! Luna is gegroeid en zo een vief klein protteke! Vertellen tegen de sterren op ... en als ze honger of dorst had ... hmzzz liet ze dat klaarblijkelijk merken ... Van wie zou ze dat karakter geerfd hebben he ... Een deel van mijn kleertjes die te groot zijn heb ik gelijk aan Mieke meegegeven ... zonde van ze weg te smijten als ik er iemand anders plezier mee kan doen.

 

 

Morgen naar Gent, maar eerst mijn tante en nonkel ophalen om zo naar mijn ouders door te reizen. De weg van Vilvoorde naar Gent is veel te lang voor hen om zelf te rijden, dus hebben we afgesproken om ze te gaan ophalen ... t'is met plezier gedaan, want zo zie ik ze nog allemaal eens !!!

 

Vrijdag zal wat anders zijn ... met Singha en Pilou en Oelleke naar de dierenarts ... gewoon jaarlijkse check-up en dan komt het grotere en gevaarlijke werk ... "The Cave" meebrengen van de dierenarts om ons Tjoepieke mee in te vervoeren. T'is een jaarlijkse ellende .. maar wat wilt ge ...de inentingen moeten gebeuren. Hopelijk dat we er dit jaar zonder kleerscheuren vanaf komen ...

 

 

Onze vakantie is bijna ten einde, nondedoem 2 weken is veel te kort ! Dan kijken we maar uit naar september he ... daar hebben we nog 2 weekjes geboekt en als alles meezit ... gaan we naar de meeting in Brugge :)!

17:41 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09-08-04

Maandag 9 augustus 2004

Maandag 9 augustus 2004

 

Gisteren super leuke namiddag gehad ! Heb voor het eerst zelf een tupperware meeting georganiseerd ... Er was spijtig genoeg niet veel volk, maar t'was des te plezanter ! Wat ik zeker niet verwacht had was dat ik toch met 4 man een superverkoop had ! Had voor 800 € verkoop, wat dus gigantisch is! en natuurlijk voor 48 € dat ik nog gerief mocht aankopen en had 3 bonuscadeau's gekregen :). Eentje word vrijdag al geleverd, want kan mijn grote kom zeker gebruiken voor de punch voor de BBQ hihihi :).

 

Er zijn er al 8 mensen die bevestigd hebben, wat me super happy maakt! Eindelijk ga ik deze mensen ook voor het eerst in het echt zien!

Heb een mailtje gestuurd naar de personen van wie ik het mailadres had, maar er zijn er zeker nog dat ik vergeten ben !

Strakje ga ik proberen van het uitnodigingsforumuliertje op internet te zetten ... Wie wenst te komen, kan zich altijd nog inschrijven ... de modaliteiten staan op het formuliertje.

 

Wat me ook plezier deed, was dat ik van mensen een retourmailtje kreeg, waarbij ze ook verklaarden dat ze niet aanwezig konden zijn. Het is maar een kleinigheid, maar aan de hand van dat, weet je ook dat men het apprecieert he ... Als het een succes word , dan zal dat zeker voor herhaling vatbaar zijn :). Nu hoop ik alleen dat we mooi weer krijgen op vrijdag , zodat we niet binnen hoeven te schuilen en van het zonnetje en een lichte bries kunnen genieten hihi.

 

Ben me nu mentaal aan het voorbereiden om plantjes te verpotten ... Tja groene vingers heb ik zeker niet ... dus zal het weer wat worden hehehe, ik hou m'n hartje al vast lol.

 

Met het gewicht gaat het nu veel beter sinds ik opgespoten ben op 4 CC. Ik eet veel minder, heb echt geen hongergevoel ... en drink ook veel meer :). Dus wat dat betreft ...zit ik in de goede richting om mijn kilotjes te verliezen hihihi.

Heb nu eindelijk vakantie ! De eerste dag is begonnen !!! Djeez , zal ons echt goed doen ... Ben aan het overwegen om in huis te schilderen ... want dit is nog altijd niet gebeurt ... maar eerlijk gezegd zie ik dit niet zo zitten om de kleuren te kiezen . We houden van sobere kleuren ... maar alles in grijs schilderen denk ik niet dat dat zou passen. Onze zetels zijn wel zwart, ons eetkamer is bruin met grijs en onze keuken is ook in donker muisgrijs ... dus moet het toch een klein beetje afsteken he. Wit zie ik zeker niet zitten, van 't minste dat er gebeurt zie je het op de muren . We hebben wel geen kinderen maar toch .... ik ben soms vrij onhandig hehehe ... Och we zullen wel zien :). Deze avond misschien es gaan piepen in de Gamma en proberen aan een kleurkaart te geraken :).

 

 

 

11:10 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-08-04

Vrijdag 6 Augustus 2004

Vrijdag 6 Augustus 2004

 

O jé, wat een dagje vandaag. Eerste vakantiedag voor Bloodyke, en er gelijk ingevlogen hihihi. Had begin deze week al een paar afspraken gepland, eerst bij de kapper vandaag voor het knippen en kleuren .. dan in de namiddag bij de optieker terug gaan achter mijn eerste probeerlensjes :)

 

Vorige week zonnebril verloren toen ik met een collegatje een terrasje ging doen ... en agezien ik geen gewoon zonnebrilletje kan aandoen , moest ik naar de optieker achter een nieuwke , aangepast op mijn ogen. Weeral centjes uitgegeven pffffff ! Dan heb ik gelijk maar besloten om eens lenzen te proberen. Zien of dat ging lukken hihi, want mij kennende is het niet al te simpel lol.

 

Deze ochtend van 09h30 tot 12h30 bijna bij de kapper geweest! T'resultaat mag er best wezen hihihi. Heb een kapseltje dat vrij extreem en speciaal is. Voor diegene aan wie ik de foto's heb doorgestuurd is het een kapsel zoals foto n° 1 onderaan en foto n° 2onderaan. De achterkant is stijl en goed uitgefijnd en een strenge degrade, voren ook maar met heel lange pieken. Wat de kleur betreft is het donker paar - purper achtig. is niet volledig gekleurd, alleen de contouren van mijn hoofd, en boven uit uitgewerkt met mechkes in beetje blond en terug dat purper. Moeilijk om uit te leggen zo iets , maar het is echt heel fijn hihihi.

 

 

Wat de lenzen betreft : een hele historie hehehe, maar om het kort samen te vatten: ik ben meer dan 1 uur binnen geweest bij de optieker héhéhé. Normaal gezien helpt zij de klanten voor het inbrengen van de eerste lens en gaat dat altijd heel makkelijk. Bij mij dus weer es verkeerd ingeschat ! Ging dus helemaal niet! Ik werd zo zenuwachtig als ik haar vinger mijn oogbol zag naderen dat ik gevraagd had of ik het gelijk mocht proberen. Agezien dat ik niet vies ben om mijn oogbollen aan te raken ... (daardoor kwam die verkeerde inschatting hihihi) was haar vergeten zeggen dat ik het helemaal niet erg vond om het zelf aan te brengen, maar dat ik het stuipen krijg als iemand anders aan mijn ogen moet komen. Zelfde geldt voor het aanbrengen van make-up.

Eind goed al goed, de lensjes zijn ingebracht, na meer dan een uur foeteren en te proberen, dan als ze beiden aangebracht waren mocht ik ze er weer uithalen... zodat ik wist hoe het moest. Piece of cake vond ik .  (Volgens haar beetje overmoedig, maar nog geen 2 minuten later waren mijn beide lensjes eruit hihihi. Had weer grote mond, dus mocht ik ze gelijk terug insteken ... Duhhh, heeft dus wel ietskes minder lang geduurt dan eerst :) Happy Happy

 

Benieuwd wat mijn moeke gaat zeggen ze zal me niet meer herkennen lol, zondag komen ze toch af, organiseer ik in de namiddag een tupperware meeting. Wordt plezant !

 

Maandag zijn mijn ouders geland in Zaventem, een dik uur te laat, but who cares ... ze hebben een prachtcruise achter de rug! Zeker voor herhaling vatbaar.Ik heb mooie halskettingen en oorringen gekregen en een super leuke neuspiercing, mijn beerke heeft (volgens hem toch) heel lekkere sigaren gekregen, en 2 flessen drank. De eerste is eerder een soort van Griekse porto , werd speciaal vervaardigd daar, en de 2 de is een heel lekker drankje, op basis van Citroen en suiker, maar djeez wat een alcohol gehalte er in zit ! 30 °!!! Thundeke had mij een glaasje uitgeschonken, dacht dat het gelijk de "Zizi Coin-Coin" was, maar toen ik ineens die grote slok binnenslikte, verwittigde hij me dat het "vrij" straf was ! TO LATE ... doeme toch mijn keel was precies verbrand ! Wa is me da een  sterke drank, djeezzz ... maar echt super lekker.

 

De inschrijvingen voor de BBQ zijn bijna gedaan, momenteel zijn we met een stuk of 12 man, maar kan nog oplopen hihihi.

Morgen es gaan kijken bij de Renmans en de Colruyt, waar het het goedkoopste is voor het vlees! en dan bedrag delen door het aantal personen :).

 

Wordt er nerveus voor, eindelijk zie je die gezichten achter het blogje en eindelijk zie je ze en hoor je de mensen ook....

 

Wordt zeker vervolgd ...

 

17:52 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-08-04

Zondag 1 augustus 2004

Zondag 1 augustus 2004

 

Dejeez wat vliegt de tijd vlug voorbij! Meer dan een maand geleden dat ik hier nog iets neergepend had!

Ondertussen veel gebeurd! Nog altijd gestopt met roken, enfin, ik geef toe dat ik af en toe nog een sigaretje rook als ik thuiskom, maar ik neem er geen meer mee als ik op pad ga, ga werken etc ... Dus das al een hele verbetering!

 

Door het stoppen, heb ik wel meer moeite met alles, ik snoep nu ook veel meer , wat een slechte zaak is voor mijn gewicht!

Ik vervang de sigaret door iets anders, de gewoonte om iet tussen mijn vingers en lippen te hebben, die moet drastisch veranderen!

 

Ben dan ook 2 weken geleden naar de dokter geweest op controle, met de moed in de schoenen toegegeven dat ik 2 kg ben aangekomen, door het feit dat ik gestopt ben met roken MAAR dat het mijn eigen fout is door te snoepen.

We hadden dan ook besloten dat we mij terug gingen laten opspuiten. De maandag erna ben ik dan maar terug naar de radiologie gegaan, en heb ik me laten opspuiten tot 4 CC. Nu voel ik echt dat ik verzadigd ben qua eten! Ik moet echt goed kauwen en kleine stukjes eten, anders blijft het steken, voel ik dat ook en krijg serieuze pijn en moet ik het eruitbraken dat stukje!

Plezant is wat anders, maar al doende leert men he.

 

De dinsdag nadat we van de dokter kwamen, zijn mijn moeke en ik naar de shopping geweest in Anderlecht! We hebben gewoon een super namiddag gehad! Voor het eerst in mijn leven dat ik me kan herinneren dat mijn moeke er zo een plezier aan had om te shoppen! Vroeger toen ik in mijn apejaren zat wou ze me nooit vergezellen in Gent, te warm in de winkels, geen geduld ... maar nu ... een hele verandering! We zijn dan ook speciaal achter nieuwe outfit's voor haar gegaan hehehe... Want ze gingen een 10 daagse cruise maken over het middelands zeegebied ! Gelukzakken !!!! Overmorgen komen ze al terug ... wat vliegt die tijd !

 

Gisteren naar de optieker geweest, want misske heeft haar zonnebrilleke op het terras vergeten ... en als je eentje hebt dat aangepast is aan je ogen ... kan je niet zomaar eentje nemen he. Heb dan ook besloten om es lenzen te proberen ... Hmzz zal een hele aanpassing zijn en verandering denk ik !

 

Voor de rest niet zo veel meer te vertellen , alleen dat ik nu een 12 tal kilo ben verloren sinds 16 februari 2004 , een hele nieuwe garderobe zal moeten aanschaffen binnen een 6 tal maand ( heb nu nog kleinere maatjes van broeken en rokken die ik terug aan kan doen hihihi), wel veel nieuwe t shirts en zo gekocht, en nieuwe bloesjes , want daar kan je niet zo mee zeuren om alles aan te spannen he gelijk een broek dat te groot is.

 

O en binnen 2 weekjes ... organiseer ik met Thunderke een BBQ voor de bloggertjes van het forum! Vrijdag de 13 de hihihi. Wie wilt mag komen, maar zou wel verwittigd willen worden. Jullie kunnen er alles op lezen via het forum. ( zie blogtips of vivianne haar dagboekje)

 

 

11:05 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |