18-08-04

Woensdag 18 augustus 2004

Woensdag 18 augustus 2004

 

 

Tja we zijn weer enkele dagen later hehehe. De bedoeling was eigenlijk om zaterdag iets neer te pennen, maar bij gebrek aan tijd hier alles uit het oog verloren :).

 

 

De blogmeeting was super vrijdag, 19 man in totaal ... echt niet mis :). Allemaal een voor een super toffe mensen, bij nader inzien heb ik niet met iedereen kunnen klappen, maar dat ze zich geamuseerd hebben, das voor ons het belangrijkste! Ben Flater en Aisling en haar Reusje gaan ophalen aan het station ... een geluk, 3 vliegen in 1 klap hehehe. Had van niemand een foto ... dus vroeg ik me af of ik ze wel ging herkennen ... Iedereen ingeladen ... en hups naar huis gezoefd. CMS was al aangekomen, Angelke en haar Truckertje waren er ook al , en Pliske en Weefsnitje en Lieve kwamen bijna tergelijkertijd toe :). Had iedereen gelijk herkend whiiiiiiii. Maarten en Greet en Klaartje zijn ietsjes later toegekomen, en Vivveke en Nando en Dennis zijn er dan uiteindelijk ook geraakt :). Door verkeersproblemen in Antwerpen, hebben die schaapkes zo lang in de file moeten staan dat ze er al bij al 3 uur over gedaan hebben om naar Halle te komen. Donder en Jr verging het net hetzelfde lot!

 

 

Heb me de dag ervoor en de dag zelf serieus zenuwachtig gemaakt ... hopend dat alles goed ging verlopen, dat de mensen genoeg drank en eten hadden en dat ze het naar hun zin hadden. Donderdag had ik dan ook de tira klaargemaakt , in totaal zo'n 4 kilo ... en guess what ... de tira was bijna volledig op ! Spijtig dat Flater vroeger door moest, maar ja treinen wachten niet en om dan van Halle naar Brugge te gaan zonder trein .. mission impossible.

 

 

Van Flater had ik lekkere koekjes gekregen van De strooper ... Djeez wat smul ik er nu nog van ! Zijn echt mijn lievelingskoekjes ... een geluk dat mijn ouders hier niet langskomen de eerste dagen ... want dan denk ik niet dat ik er nog veel over zou hebben. Aisling en Reusje hebben me verwend met mooie rode rozen ... ( whoehoeeeee ben er super fier op en super zot van !!! niet voor niets dat ze mij hier in huis soms zottemusj noemen lol), Van Vivveke en Pliske en Weefsnitje  en Donder heb ik mooie plantjes gekregen ... (foto), en van Angel en Lieve heb ik een mooie bloemenkaars en een lekkere fles wijn gekregen. Last but not least, van Dennis heb ik een mooi diploma gekregen met vermelding : voor het mooiste blogje! Deed me super veel plezier allemaal , maar dat hoefde werkelijk niet ! Dennis fluisterde dan ook wel in mijn oor ... je hebt een heel mooi blogje maar die muziek ... ik word er zot van als ik er te lang naar luister ... hmzzzz ...tijd voor verandering ? Nah effe wachten, hopelijk dat mijn ventje dan wat meer tijd heeft en mij een nieuwe code kan geven voor mijn nieuw muziekje, want zelf bak ik er niks van lol.

 

 

De avond is vlot verlopen ... Jr en Dennis hebben hun blijkbaar ook kostelijk geamuseerd en stalen zeker de show samen met Singha en Pilou, die zeker niet verwend werden door iedereen.

Vraag me nog altijd af waarom ik me zo zenuwachtig heb gemaakt ... tja t 'ligt in mijn natuur verzekerst ...

De foto's moet ik eerst nog van het laptoppeke afhalen en proberen ergens online te zetten ... zodat diegenen die interesse hebben ze kunnen bezien.

 

 

Vandaag is Mieke_x met Lunake gekomen ... deed me super veel plezier om ze alle 2 weer te zien! Luna is gegroeid en zo een vief klein protteke! Vertellen tegen de sterren op ... en als ze honger of dorst had ... hmzzz liet ze dat klaarblijkelijk merken ... Van wie zou ze dat karakter geerfd hebben he ... Een deel van mijn kleertjes die te groot zijn heb ik gelijk aan Mieke meegegeven ... zonde van ze weg te smijten als ik er iemand anders plezier mee kan doen.

 

 

Morgen naar Gent, maar eerst mijn tante en nonkel ophalen om zo naar mijn ouders door te reizen. De weg van Vilvoorde naar Gent is veel te lang voor hen om zelf te rijden, dus hebben we afgesproken om ze te gaan ophalen ... t'is met plezier gedaan, want zo zie ik ze nog allemaal eens !!!

 

Vrijdag zal wat anders zijn ... met Singha en Pilou en Oelleke naar de dierenarts ... gewoon jaarlijkse check-up en dan komt het grotere en gevaarlijke werk ... "The Cave" meebrengen van de dierenarts om ons Tjoepieke mee in te vervoeren. T'is een jaarlijkse ellende .. maar wat wilt ge ...de inentingen moeten gebeuren. Hopelijk dat we er dit jaar zonder kleerscheuren vanaf komen ...

 

 

Onze vakantie is bijna ten einde, nondedoem 2 weken is veel te kort ! Dan kijken we maar uit naar september he ... daar hebben we nog 2 weekjes geboekt en als alles meezit ... gaan we naar de meeting in Brugge :)!

17:41 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

maagbandje Hoi Bloodyke,
Wat leuk om je site te lezen.
ik overweeg zelf ook om een maangbandje te nemen. Alleen mijn bmi ligt tussen de 25 en 30. Ik kom dus niet in aanmerking voor een maagbandje. toch wil ik er een laten plaatsen. Kan jij mij helpen aan een chirurg die het niet zo nauw neemt met mijn bmi. Ik kom zelf uit Nederland en wil graag in Belgie geholpen worden.
Hopelijk kan je me helpen aan een goed adres...ik wacht je reactie af
groetjes Rianne

Gepost door: Rianne | 20-08-04

maagbandje (nogmaals) typfout in emailadres Hoi Bloodyke,
Wat leuk om je site te lezen.
ik overweeg zelf ook om een maagbandje te nemen. Alleen mijn bmi ligt tussen de 25 en 30. Ik kom dus niet in aanmerking voor een maagbandje. toch wil ik er een laten plaatsen. Kan jij mij helpen aan een chirurg die het niet zo nauw neemt met mijn bmi. Ik kom zelf uit Nederland en wil graag in Belgie geholpen worden.
Hopelijk kan je me helpen of verwijzen naar een goed adres...ik wachgt je reactie af
groetjes Rianne

Gepost door: Rianne | 20-08-04

Hoi Rianne Ik vrees dat ik je bitter weinig ga kunnen helpen met het doorverwijzen van een arts die je zal opereren onder de 30, maar ik ga je wel een mailtje sturen met de gegevens van mijn arts in Brussel.
Je kan altijd luisteren wat hij te zeggen heeft he ...

Gepost door: Bloodyke | 20-08-04

De commentaren zijn gesloten.