09-08-04

Maandag 9 augustus 2004

Maandag 9 augustus 2004

 

Gisteren super leuke namiddag gehad ! Heb voor het eerst zelf een tupperware meeting georganiseerd ... Er was spijtig genoeg niet veel volk, maar t'was des te plezanter ! Wat ik zeker niet verwacht had was dat ik toch met 4 man een superverkoop had ! Had voor 800 € verkoop, wat dus gigantisch is! en natuurlijk voor 48 € dat ik nog gerief mocht aankopen en had 3 bonuscadeau's gekregen :). Eentje word vrijdag al geleverd, want kan mijn grote kom zeker gebruiken voor de punch voor de BBQ hihihi :).

 

Er zijn er al 8 mensen die bevestigd hebben, wat me super happy maakt! Eindelijk ga ik deze mensen ook voor het eerst in het echt zien!

Heb een mailtje gestuurd naar de personen van wie ik het mailadres had, maar er zijn er zeker nog dat ik vergeten ben !

Strakje ga ik proberen van het uitnodigingsforumuliertje op internet te zetten ... Wie wenst te komen, kan zich altijd nog inschrijven ... de modaliteiten staan op het formuliertje.

 

Wat me ook plezier deed, was dat ik van mensen een retourmailtje kreeg, waarbij ze ook verklaarden dat ze niet aanwezig konden zijn. Het is maar een kleinigheid, maar aan de hand van dat, weet je ook dat men het apprecieert he ... Als het een succes word , dan zal dat zeker voor herhaling vatbaar zijn :). Nu hoop ik alleen dat we mooi weer krijgen op vrijdag , zodat we niet binnen hoeven te schuilen en van het zonnetje en een lichte bries kunnen genieten hihi.

 

Ben me nu mentaal aan het voorbereiden om plantjes te verpotten ... Tja groene vingers heb ik zeker niet ... dus zal het weer wat worden hehehe, ik hou m'n hartje al vast lol.

 

Met het gewicht gaat het nu veel beter sinds ik opgespoten ben op 4 CC. Ik eet veel minder, heb echt geen hongergevoel ... en drink ook veel meer :). Dus wat dat betreft ...zit ik in de goede richting om mijn kilotjes te verliezen hihihi.

Heb nu eindelijk vakantie ! De eerste dag is begonnen !!! Djeez , zal ons echt goed doen ... Ben aan het overwegen om in huis te schilderen ... want dit is nog altijd niet gebeurt ... maar eerlijk gezegd zie ik dit niet zo zitten om de kleuren te kiezen . We houden van sobere kleuren ... maar alles in grijs schilderen denk ik niet dat dat zou passen. Onze zetels zijn wel zwart, ons eetkamer is bruin met grijs en onze keuken is ook in donker muisgrijs ... dus moet het toch een klein beetje afsteken he. Wit zie ik zeker niet zitten, van 't minste dat er gebeurt zie je het op de muren . We hebben wel geen kinderen maar toch .... ik ben soms vrij onhandig hehehe ... Och we zullen wel zien :). Deze avond misschien es gaan piepen in de Gamma en proberen aan een kleurkaart te geraken :).

 

 

 

11:10 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geniet lekker van je vakantie .. ik duim voor mooi weer vrijdagavond ;))

Gepost door: Free my soul | 09-08-04

Was plezant hoor! Het was een zalige namiddag en avond hoor gisteren. :)

Gepost door: Lonely Angel | 14-08-04

De commentaren zijn gesloten.