06-08-04

Vrijdag 6 Augustus 2004

Vrijdag 6 Augustus 2004

 

O jé, wat een dagje vandaag. Eerste vakantiedag voor Bloodyke, en er gelijk ingevlogen hihihi. Had begin deze week al een paar afspraken gepland, eerst bij de kapper vandaag voor het knippen en kleuren .. dan in de namiddag bij de optieker terug gaan achter mijn eerste probeerlensjes :)

 

Vorige week zonnebril verloren toen ik met een collegatje een terrasje ging doen ... en agezien ik geen gewoon zonnebrilletje kan aandoen , moest ik naar de optieker achter een nieuwke , aangepast op mijn ogen. Weeral centjes uitgegeven pffffff ! Dan heb ik gelijk maar besloten om eens lenzen te proberen. Zien of dat ging lukken hihi, want mij kennende is het niet al te simpel lol.

 

Deze ochtend van 09h30 tot 12h30 bijna bij de kapper geweest! T'resultaat mag er best wezen hihihi. Heb een kapseltje dat vrij extreem en speciaal is. Voor diegene aan wie ik de foto's heb doorgestuurd is het een kapsel zoals foto n° 1 onderaan en foto n° 2onderaan. De achterkant is stijl en goed uitgefijnd en een strenge degrade, voren ook maar met heel lange pieken. Wat de kleur betreft is het donker paar - purper achtig. is niet volledig gekleurd, alleen de contouren van mijn hoofd, en boven uit uitgewerkt met mechkes in beetje blond en terug dat purper. Moeilijk om uit te leggen zo iets , maar het is echt heel fijn hihihi.

 

 

Wat de lenzen betreft : een hele historie hehehe, maar om het kort samen te vatten: ik ben meer dan 1 uur binnen geweest bij de optieker héhéhé. Normaal gezien helpt zij de klanten voor het inbrengen van de eerste lens en gaat dat altijd heel makkelijk. Bij mij dus weer es verkeerd ingeschat ! Ging dus helemaal niet! Ik werd zo zenuwachtig als ik haar vinger mijn oogbol zag naderen dat ik gevraagd had of ik het gelijk mocht proberen. Agezien dat ik niet vies ben om mijn oogbollen aan te raken ... (daardoor kwam die verkeerde inschatting hihihi) was haar vergeten zeggen dat ik het helemaal niet erg vond om het zelf aan te brengen, maar dat ik het stuipen krijg als iemand anders aan mijn ogen moet komen. Zelfde geldt voor het aanbrengen van make-up.

Eind goed al goed, de lensjes zijn ingebracht, na meer dan een uur foeteren en te proberen, dan als ze beiden aangebracht waren mocht ik ze er weer uithalen... zodat ik wist hoe het moest. Piece of cake vond ik .  (Volgens haar beetje overmoedig, maar nog geen 2 minuten later waren mijn beide lensjes eruit hihihi. Had weer grote mond, dus mocht ik ze gelijk terug insteken ... Duhhh, heeft dus wel ietskes minder lang geduurt dan eerst :) Happy Happy

 

Benieuwd wat mijn moeke gaat zeggen ze zal me niet meer herkennen lol, zondag komen ze toch af, organiseer ik in de namiddag een tupperware meeting. Wordt plezant !

 

Maandag zijn mijn ouders geland in Zaventem, een dik uur te laat, but who cares ... ze hebben een prachtcruise achter de rug! Zeker voor herhaling vatbaar.Ik heb mooie halskettingen en oorringen gekregen en een super leuke neuspiercing, mijn beerke heeft (volgens hem toch) heel lekkere sigaren gekregen, en 2 flessen drank. De eerste is eerder een soort van Griekse porto , werd speciaal vervaardigd daar, en de 2 de is een heel lekker drankje, op basis van Citroen en suiker, maar djeez wat een alcohol gehalte er in zit ! 30 °!!! Thundeke had mij een glaasje uitgeschonken, dacht dat het gelijk de "Zizi Coin-Coin" was, maar toen ik ineens die grote slok binnenslikte, verwittigde hij me dat het "vrij" straf was ! TO LATE ... doeme toch mijn keel was precies verbrand ! Wa is me da een  sterke drank, djeezzz ... maar echt super lekker.

 

De inschrijvingen voor de BBQ zijn bijna gedaan, momenteel zijn we met een stuk of 12 man, maar kan nog oplopen hihihi.

Morgen es gaan kijken bij de Renmans en de Colruyt, waar het het goedkoopste is voor het vlees! en dan bedrag delen door het aantal personen :).

 

Wordt er nerveus voor, eindelijk zie je die gezichten achter het blogje en eindelijk zie je ze en hoor je de mensen ook....

 

Wordt zeker vervolgd ...

 

17:52 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Goed dat je volhoudt met niet roken ondanks dat je aangekomen was ... ik ben inmiddels alweer 3 maanden gestopt en merk er hoegenaamd niets van
Veel plezier op de bbq

Gepost door: Free my Soul | 06-08-04

De commentaren zijn gesloten.