01-08-04

Zondag 1 augustus 2004

Zondag 1 augustus 2004

 

Dejeez wat vliegt de tijd vlug voorbij! Meer dan een maand geleden dat ik hier nog iets neergepend had!

Ondertussen veel gebeurd! Nog altijd gestopt met roken, enfin, ik geef toe dat ik af en toe nog een sigaretje rook als ik thuiskom, maar ik neem er geen meer mee als ik op pad ga, ga werken etc ... Dus das al een hele verbetering!

 

Door het stoppen, heb ik wel meer moeite met alles, ik snoep nu ook veel meer , wat een slechte zaak is voor mijn gewicht!

Ik vervang de sigaret door iets anders, de gewoonte om iet tussen mijn vingers en lippen te hebben, die moet drastisch veranderen!

 

Ben dan ook 2 weken geleden naar de dokter geweest op controle, met de moed in de schoenen toegegeven dat ik 2 kg ben aangekomen, door het feit dat ik gestopt ben met roken MAAR dat het mijn eigen fout is door te snoepen.

We hadden dan ook besloten dat we mij terug gingen laten opspuiten. De maandag erna ben ik dan maar terug naar de radiologie gegaan, en heb ik me laten opspuiten tot 4 CC. Nu voel ik echt dat ik verzadigd ben qua eten! Ik moet echt goed kauwen en kleine stukjes eten, anders blijft het steken, voel ik dat ook en krijg serieuze pijn en moet ik het eruitbraken dat stukje!

Plezant is wat anders, maar al doende leert men he.

 

De dinsdag nadat we van de dokter kwamen, zijn mijn moeke en ik naar de shopping geweest in Anderlecht! We hebben gewoon een super namiddag gehad! Voor het eerst in mijn leven dat ik me kan herinneren dat mijn moeke er zo een plezier aan had om te shoppen! Vroeger toen ik in mijn apejaren zat wou ze me nooit vergezellen in Gent, te warm in de winkels, geen geduld ... maar nu ... een hele verandering! We zijn dan ook speciaal achter nieuwe outfit's voor haar gegaan hehehe... Want ze gingen een 10 daagse cruise maken over het middelands zeegebied ! Gelukzakken !!!! Overmorgen komen ze al terug ... wat vliegt die tijd !

 

Gisteren naar de optieker geweest, want misske heeft haar zonnebrilleke op het terras vergeten ... en als je eentje hebt dat aangepast is aan je ogen ... kan je niet zomaar eentje nemen he. Heb dan ook besloten om es lenzen te proberen ... Hmzz zal een hele aanpassing zijn en verandering denk ik !

 

Voor de rest niet zo veel meer te vertellen , alleen dat ik nu een 12 tal kilo ben verloren sinds 16 februari 2004 , een hele nieuwe garderobe zal moeten aanschaffen binnen een 6 tal maand ( heb nu nog kleinere maatjes van broeken en rokken die ik terug aan kan doen hihihi), wel veel nieuwe t shirts en zo gekocht, en nieuwe bloesjes , want daar kan je niet zo mee zeuren om alles aan te spannen he gelijk een broek dat te groot is.

 

O en binnen 2 weekjes ... organiseer ik met Thunderke een BBQ voor de bloggertjes van het forum! Vrijdag de 13 de hihihi. Wie wilt mag komen, maar zou wel verwittigd willen worden. Jullie kunnen er alles op lezen via het forum. ( zie blogtips of vivianne haar dagboekje)

 

 

11:05 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Yeah ! Ikke tel mee af naar de BBQ zunne :-)
hi hi hi ...

Gepost door: viviane | 02-08-04

*** En ikke dan ! Heb mijn fototoestelleke al klaar liefje !

Gepost door: Bloodyke | 02-08-04

De commentaren zijn gesloten.