28-05-04

Vrijdag 28/05/04

Vrijdag 28/05/04

Ja ja we zijn weer zover! Djeez wat vliegt de tijd voorbij :)

Vandaag toch een van mijn "betere" dagen, opgewekter en vrolijker maar toch nog beetje stormachtig binnen in.

 

Gisteren super slecht nieuws te horen gekregen op het werk. 3 van onze medewerkers met een tijdelijk contract hebben te horen gekregen dat hun contract niet werd verlengd :(. Niet omdat ze niet goed werkten, in tegendeel, maar budget, "volume" etc speelden een rol. Dus echt een begrafenissfeer dat er gisteren en vandaag rondwaadde in de dienst. Een ander persoon werd ontslagen, bon, het moest echt wel gebeuren, maar voel me er niet happy bij! Dat is iets wat je niemand toewenst gewoonweg.

Ben dan ook KO thuisgekomen en beetje gaan rusten , maareuh, dat rusten werd eigenlijk eerder een volledige 12 uren nachtrust!!! Deze morgen wakkergeworden met de wekker. Een geluk dat ik tegen mijn beerke had gezegd dat ik toch moest werken vandaag, daar er anders een probleem was in de dienst ( afwezigen wegens ziekte en mensen met verlof) heb ik mijn goed hartje getoont en dan toch komen werken.

Was wel voor we het nieuws te horen kregen dat mijn verantwoordelijke het mij had gevraagd, maar bon, als het er echt slecht aan toe gaat in de dienst kan ik misschien wel de volgende zijn. Men weet nooit hé!

 

Dat ligt ook beetje op mijn maag, wat als de dienst niet meer goed draait en er wordt van hogerhand beslist om de afdeling te sluiten, waar kom ik dan terug terecht? Ik wil echt niet terug naar mijn vroegere dienst op de bijstand, maar om met de groep mee te mogen verhuizen naar hun oud bedrijf (de dienst is eigenlijk van het moederbedrijf afkomstig), weet ik zelf niet of ik dan ook mee zou mogen verhuizen, want ik heb een ander contract en zeker geen A1 of een diploma hoger onderwijs. Heb maar een A2, studies afgemaakt , maar niet verdergestudeert. In de meeste bedrijven kijken ze daadwerkelijk naar je diploma's en naar de werkervaring! Wat als je werkervaring hebt, maar niet het goede diploma???

 

Ik maak me misschien zorgen om niks, werk bij de vleet zullen sommigen wel zeggen, maar wat als je bijna 9 jaar werkervaring hebt in een bepaalde sector? Omscholing? Ben zeker niet te oud om terug te gaan studeren, dat niet, maar ben als de dood om op zoek te gaan naar een nieuwe job...., wat als ze niet tevreden zijn over mijn prestaties etc .... Heb altijd al last gehad van faalangst, daar kan ik echt niks aan doen ....

 

 

 

 

19:56 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.