28-05-04

Tiramisu!

Vorige week :)

 

Vorige week en eigenlijk deze week die vandaag word afgesloten was het vrij hektisch hihihi....

Vrijdag, zaterdag en zondag was het tiramisu avond, ja ja ... heb dus meer als 2 kg tiramisu gemaakt op die 3 dagen :).

Je zult wel denken , 3 keer tira wat doe je daar mee , wel, had een tirake voor ons gemaakt en voor mijn ouders die de zondag kwamen eten, en 2 tira's gemaakt op zondag avond voor de maandag op het werk.

 

Moet eerlijk toegeven, bij de tira van zondag, die was wel super straf, had er bijna 1/2 fles amaretto in verwerkt voor 500 gr deeg, maar heb geen klagen gehoord... zeker niet van moeders kant hihihi.

 

Die van de zondag avond (moet altijd 24 uur rusten voor dat men de tira opdient) was veel zachter en naar mijn eigen smaak ook veel lekkerder, hij was niet zo straf. Met de vele zieken / mensen die in verlof waren, draaide de hele dienst maar op halve kracht, dus had ik met 1 schotel genoeg. De 2 de schotel heb ik maar terug mee naar huis genomen, waar mijn schoonouders en buren ook van gesmuld hebben. hehehehe. Zelf heb ik er maar 1 kleine portie van gegeten, dus kwaad kon het zeker niet.

 

Van de directie heb ik een tof kaartje gekregen met een supreme award cheque twv 25 €, misschien volgens sommigen niet veel, maar vond het wel een heel leuke attentie :). Van mijn ouders een parfum gekregen en mijn nieuw strijkijzer hihihi, en van mijn schoonouders en buren cadeaucheques :). Ook heel leuk want nu kan ik nog meer juwelen met de cheques kopen hihihi.

 

Agezien het vandaag, vrijdag dus , normaal gezien mijn vrije dag was, had ik plannen gemaakt, eerst tandarts en dan een "lameermiddagje" met een Mieke X en Lunake, heb ik alles moeten verschuiven! Doeme toch ik had de donderdag al inkoopjes gedaan om er een gezellige namiddag van te maken, maar alles is dus verzet. Uitstel is zeker geen afstel he !!! De datum ligt ook al vast! Die hebben we gelijk vastgelegd, en mijne chef is al op de hoogte dat ik die dag NIET uitstel lol :).

 

Zie er zo naar uit om dat klein poppemieke terug te zien en haar mama! T'is verdorie 3 maand geleden, met de geboorte van ons Lunake!!! Ze moet zo gegroeid zijn, djeez als ik haar fototjes zie op de blogjes, ze is zo veranderd!

Kon het donderdag ook weer niet laten hihihi ... heb iets super moois zien staan en heb het dan maar gekocht.

Meer kan ik er niet over uitwijden , anders is de verrassing eraf he lol.

 

Hoop dat het vlug solden zijn ... want moet dringend nieuwe kleertjes kopen ... alles word geleidelijk aan te groot ( eerder te breed), ik verlies op het ogenblik nog heel weinig gewicht, maar mijn lichaam begint zich ook te zetten, nu verlies ik niet meer in gewicht ( bijna toch niet meer ) maar wel in cm's rond de lendenen, heupen , billen en armen. Mijn borsten blijven gespaard op dit moment, en ik hoop ook van harte dat ze gespaard blijven hihihi.

 

Als ik op de weegschaal stond deze ochtend , was er bijna 10 kg af !!! Binnen 2 weken terug op controle bij de dokter en nog es laten opspuiten. Nu ga ik alvast van t'zonneke genieten ... misschien tot later dit weekend, anders volgende week een nieuw stukje :)

 

 

20:20 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.