20-05-04

Donderdag 20 mei 2004

Donderdag 20 mei 2004

 

Voel me nog altijd niet op en top ... tja zal misschien door de tijd van t'jaar komen of door t'werk of gewoonweg mezelf niet kunnen terugvinden in mijn eigen omgeving.

Mensen die het niet gewoon zijn om me zo te horen of te zien, tja sorry hoor, maar nu laat ik effe mijn masker af!

 

Ben het zo verschrikkelijk beu om me altijd te moeten verantwoorden, of gewoon om anderen te tonen dat ik 'sterk' ben. Sterk misschien wel maar voor wat ?

 

Ik heb gewoon een stillere periode ... voel me gewoon niet meer op mijn gemak tussen al dat volk, t'liefste van al wil ik gewoon wegkruipen in mijn hoekje. Internet kan me momenteel moeilijk bekoren, mijn ander blogje laat ik momenteel voor wat het is want ik vrees dat ik er anders alleen maar zwartgallige gedichten op zal smijten. Enfin ja zwartgallig, het zijn geen "happy poems", hou momenteel niet zo van het kleurige en fleurige gedoe!

 

T'liefst van al zou ik er gewoon es tussen uit willen knijpen ... niet zomaar naar een andere stad of zo ... gewoon "floep" effe naar een ander stelsel verdwijnen. Ergens waar er bijna geen mensen zijn , niemand dat denkend kijkt ... niemand dat oordeelt, veroordeelt, beoordeelt ...

 

Morgen ga ik er een middagje tussenuit se ... naar een collega/vriendin die momenteel een vriendin nodig heeft ! Ze heeft het verdomd moeilijk in haar leven, waarbij mijn bedenkingen soms gewoon peanuts zijn. Alleenstaande met 4 tienerkinderen en een hoop miserie met haar ex. Ge zout voor minder in een zwart gat vallen.

 

19:49 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.