29-04-04

donderdag 29/04/04

Donderdag 29/04/04

 

Dinsdag terug op controle geweest bij de dokter, ik keek er echt naar uit. Voor ik op controle moest nog effe op de weegschaal gaan staan ... héhéhé had het meer dan een week verwaarloosd ...

Great news ... de 9 is verleden tijd ... whiiiiiii

In totaal ben ik op iets meer als 2 maand 7 kg afgevallen ... Enneuh k'voel me super goe :)

 

Men begint het te zien, vooral bovenaan ...mijn gezicht word smaller (niet meer zo opgeblazen) en begin terug een wespen tailleke te krijgen hihihi. Tja men is gebouwd zoals men is gebouwd. Ben altijd al smallekes geweest aan mijn romp enneuh heupen  en gat gelijk een echte "mama" ... you know what I mean :p.

 

We hebben terug mijn levenswijze besproken enfin besproken gewoon gezien hoe het mij verging met het eten met een maagbandje nu ik op 2 cc zat. Heb de arts wel verteld dat ik er echt geen verschil mee voelde. Ik kan nog altijd mijn "stoempke" eten s'middags ( kinderstoemp dan lol) en heb geen last.

 

De arts was super te vreden over het resultaat, en misschien dat ik tegen het einde van t'jaar toch onder de big 80 geraak :).

Ik zeg in elk geval niet neen daartegen hihihi, maar lukt het mij niet .. ga ik me er ook niet ziek in maken. Ik heb het bandje, ik val af, al is het maar 1 kg per maand het is een kilo per maand dat er terug bij komt!

 

De dokter had me voorgesteld dat als ik wou ik gerust nog 1 CC werd bijgespoten, maar dat is hoe ik hetzelf aanvoelde. Heb dan maar gepast voor die 1 cc. Ik zit nu op 2 cc sinds begin april , nog geen 3 weken terug en ik ben bijna een volle 3 kg afgevallen. Volgende afspraak is binnen 6 weken, en dan beslissen we voor de datum om me terug te laten opspuiten.

Hopelijk dat ik dan sterker zal zijn dan de eerste keer. Amai, dat zit nog vers in mijn geheugen.

 

Ik begin het ook te voelen in mijn kleding :) maareuh, t'zijn nog geen soldekes dus ... koop ik nog niks nieuws .. Heb nog genoeg verschillende maatjes in mijn kast hangen. Een ding weet ik zeker, als het grote zomerschoonmaak is in mijn kleerkast ... dan steek ik alles in zakken om weg te geven, want ik wil die dingen nooit meer aan !!!!

De broek die ik op het einde droeg ( grootste maat ) die hou ik wel nog bij ... gewoon om me er aan te herinneren hoe ik was ...

 

Strakjes auto gaan halen aan t'station en dan nog vlug naar de "frietwagon" hihihi, achter een klein pakske met een specialleke en veel mayo en samourai saus. Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste maand heb ik zo een zin op pikant lol.

 

De mei maand wordt wel een grove maand , al die verjaardagen en tira's die gaan passeren .. wohoeeeee ga moeten opletten lol.

 

 

 

18:50 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.