29-04-04

2 de poging

Doeme, vergeet altijd aan mijn moeder te vragen om mijn hospifactuur door te mailen lol

 

Sorry maar eens zullen jullie ze wel te zien krijgen hahaha.

 

Heb weer stoten uitgehaald de laatste dagen , nu heb ik niet beter gevonden om mij te laten inschrijven samen met een collega voor de laser terapy. Ja ja ik probeer echt te stoppen met roken, hopelijk dat dat zal lukken :)

Ik weet het het zit allemaal tussen je oren en niet toegeven aan de goesting maar bon ... ik kan er echt niet met mijn pollen van af blijven nondedoem. In elk geval op zaterdag 29 mei 2004 word het hopelijk de laatste dag dat ik een sigaret opsteek. We zullen zien wat het geeft. Ik wil stoppen voor mezelf, eerst en vooral omdat het stukken van mensen kost, maar ook omdat ik graag een klein babytje zou willen. Liefst voor mijn 30 ste ... nog 3 jaarkes oefenen hihihi.

Nog een paar weken en de kaap van de 27 word werkelijkheid ... Ne mens word er nie  jonger op hehehe.

 

En nu ga ik achter frietjes, k'heb er echt super goeste op !!!!

18:58 Gepost door Bloodyke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

iepeboe! kben nog is komen bijlezen hier, plezant he, dat het zo goed gaat!! Proficiat met de 8 :)) Veel oefenen,en dan komt da babyke wel, ziet naar mij :p Allé, veel geluk met u laser ding poging, ik wou da ik het ook kon zussie!
frietjes is hier nog altijd ni aan de orde, sinds ik bevallen ben, is het echt moeilijk om te eten, en ik ben ni eens opgespoten, ma das niks, ik val af, dus geen probleem!
Tot gauw! xxxx

Gepost door: Zussie | 04-05-04

De commentaren zijn gesloten.